Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Відродження Saab 9-3 EV під брендом NEVS

Китайські інвестори з компанії NEVS поступово наближаються до реалізації амбітного проекту з відродження моделі Saab 9-3 EV, яка після модернізації стане повністю електричною та зможе скласти гідну конкуренцію Tesla Model 3. Доречи, за попередньою інформацією, новий автомобіль зможе проїхати від однієї зарядки відстань у 300 кілометрів.

Нове життя легендарний Saab 9-3 отримав завдяки шведський холдинговій компанії NEVS (Національний Електричний Автомобіль Швеції), яка підхопила збанкрутілу марку Saab у далекому 2012 році. NEVS 9-3 це майже такий самий автомобіль, що і оригінальний Saab 9-3 за виключенням електричного силового агрегату та деяких модернізованих функцій. Виробництво сучасного NEVS 9-3 налагоджено у китайському місті Тяньцзі. Повертаючись до теми запасу ходу слід нагадати, що 300 км новачок зможе проїхати зі швидкістю у 150 км/год. В планах виробника на перший рік виробництва значиться 50 тисяч електромобілів, а в подальшому кількість NEVS 9-3 збільшиться до 220 тисяч штук на рік.

Через 10 років, в NEVS обіцяють налагодити виробництво другої та третьої генерації електрокарів під індексом 9-3. В розробці нових моделей також прийме участь відома у Китаї служба прокатних автомобілів під назвою DiDi Chuxing. Саме модель NEVS 9-3 стане основним транспортним засобом, який можна буде орендувати у DiDi Chuxing. Але на цьому амбіції китайських інвесторів не закінчуються, вже сьогодні DiDi Chuxing та NEVS ініціювали створення спільного підприємства з корпорацією GEIDCO (Global Energy Interconnection Corporation) метою якого стане створення GNEVS - глобальної енергетичної служби, яка забезпечить інфраструктуру для збільшення кількості енергонезалежних автомобілів в службах оренди транспортних засобів.

Незважаючи на деякі складності, китайський ринок залишається найбільш перспективним з точки зору розвитку автомобілебудування та продажів нових автомобілів. На початку продажів NEVS 9-3 потраплятиме виключно на місцевий ринок, але згодом виробник планує налагодити дилерську мережу у Європі. Орієнтовна вартість електричної модифікації NEVS 9-3 не перевищить 40 тисяч доларів, а це трохи менше ніж просять за свої машини конкуренти…

 

22.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Відродження Saab 9-3 EV під брендом NEVS

Політика конфіденційності